Just Role Play Game for all of us


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Voi faceti cum spunem noi.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Voi faceti cum spunem noi. la data de Mier Iun 23, 2010 5:38 pm

Regulile speciale care se aplica doar in cazul RPG-urilor.

Exclamation Fiecare user are dreptul la un singur personaj in fiecare role play.
Exclamation Nu aveti voie sa postati la doua role play-uri cu aceeasi persoana. In sensul ca, daca intr-unul din RPG-uri, personajul lui X e cu personajul lui Y, in celelalte trebuie sa schimbati persoanele.
Exclamation Conflictele dintre personaje nu trebuiesc luate personal. Daca o astfel de situatie degenereaza intr-un conflict real, persoanele in cauza vor fi sanctionate iar personajele suspendate pe o perioada nedeterminata [ se hotaraste la momentul respectiv]
Exclamation Trebuie sa fie dinainte inteles ca un personaj reprezinta o responsabilitate. In cazul in care, o saptamana personajul e inactiv, fara un motiv serios dinainte anuntat, va fi eliminat iar userul care il detine va fi sanctionat.
Exclamation Posturile sub 2 randuri vor fi sterse fara drept de apel. Sa scrii intr-un RPG inseamna sa creezi o poveste. povestile nu se scriu dintr-un rand. Gandurile personajelor se vor scrie cu Italic iar replicile Bold. Restul explicatiilor legate de actiuni se vor pune intre paranteze (...)
Exclamation Incercati sa respectati cat mai mult tematica si povestea jocului.
Exclamation

Vezi profilul utilizatorului http://specialstories.heavenforum.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum